vrijdag 9 januari 2009

P. Leno in W-Land (3) - Orange Sandals ?

Zonder auto kom je in Texas natuurlijk nergens. Deze staat heeft de grootte van Frankrijk + Duitsland + Zwitserland + Oostenrijk.

P. Leno huurt dus een auto, een Chevrolet retro model. P. Leno sukkelt op de George Bush Turnpike. Een Turnpike ( bekend van de deus-song (wat eigenlijk dan weer gepikt is van een Charles Mingus-thema )) is eigenlijk een tolweg. Plots verschijnt er dus een kabine, alwaar je 1 dollar moet deponeren in een emmer.

P. Leno deponeert 1 dollar in muntstukken in de emmer. Het licht schiet echter niet op groen.
Het blijft rood. P. Leno staat voor een dilemma. Blijven staan of gebaren van krommen haas en doorrijden ? P. Leno besluit te gebaren van krommen haas en zet zijn weg verder, rood of niet. P. Leno overschrijdt dus het rood licht, en plots rinkelt er een bel.

"What's the deal ?", vraagt P. Leno zich af. Een paar uur later, aan de andere kant, zelfde scenario. Rood licht, P. Leno rijdt door, bel rinkelt.

Als iemand een advocaat kent in Texas, verwittig a.u.b. Hund i snor. P. Leno tast namelijk in het duister over de betekenis van het afgaan van die bel ( 2 keer ).

Staat er binnenkort een sheriff aan de deur, wordt P. Leno in de boeien geslagen en afgevoerd naar een state prison, alwaar hij oranje sandalen krijgt en enkel nog de dagen kan aftellen tot Death Row ???

3 opmerkingen:

Shamrockske zei

Yes !!!
Goe bezig !!

Koop zei

nu nog een minderjarige aanranden - R Kelly style - en we zijn er!

Anoniem zei

Die zeep op de vloer in de gevangenisdouches.... gewoon laten liggen!