dinsdag 16 juni 2009

Mission to Manatark (4) - Aanwerving hoofdingenieur

We hebben een hoofdingenieur voor de raket voor de Mission to Manatark.

Benoit Van Cleemput
Inderdaad, na een grondige selectieprocedure bij Human Resources adviesbureau De Witte en Morel hebben wij uiteindelijk het wit konijn gevonden. Meer bepaald consulente Babette Van Cauwenberghe heeft het wit konijn gevonden.

P. Leno
Dag Babette, is het iemand met een ronkende CV ?

Babette Van Cauwenberghe
Wij hadden een shortlist van 10 kandidaten en die hebben wij allemaal een grondig Assessment Center laten doorlopen, want niet alleen technische kennis en ervaring spelen een rol in zo'n megaproject, maar ook en vooral doorzettingsvermogen, stressbestendigheid, people management. Kortom, je moet een allrounder zijn. Een wit konijn hé.

P. Leno
Ja, en wie is het wit konijn ?

Babette Van Cauwenberghe
De uitverkorene is Benji Van Compernolle. Benji is een ingenieur afkomstig uit Bachten-de Kupe. Hij is nog jong ( 29 ), maar hij heeft reeds een CV om u tegen te zeggen, en niet vergeten dat Alexander Graham Bell de telefoon uitvond op zijn 29ste hé.

P. Leno
Babette, Hund i snor dankt u voor uw puike aanwervingswerk. Dit is een cruciale factor in het welslagen van deze Missie.

Babette Van Cauwenberghe
Graag gedaan. Uw Missie is onze missie !

P. Leno
Benji, welkom bij Hund i snor.

Benji Van Compernolle
Dank u. Het is een grote eer om in dienst te treden van de grootste Missie ooit. Dit is een ongelooflijke uitdaging maar samen met Benoit Van Cleemput zal ik dit tot een intergalactisch succes maken.

P. Leno
Dat is de bedoeling ja. Wanneer zal je klaar zijn met het ontwerp van de raket ?

Benji Van Compernolle
Gisteren ! Ik zal de komende dagen een team van experts samenstellen en zal ASAP met een ontwerp op de proppen komen. Kwestie van weken.

P. Leno
OK. Benoit Van Cleemput kan zich intussen bezig houden met de verdere planning en de andere aanwervingen.

Benoit Van Cleemput
Dat is het plan ja. Wij zullen spoedig een lijst van openstaande vacatures publiceren voor deze Missie. We komen stilaan op kruissnelheid !

Geen opmerkingen: