dinsdag 7 april 2009

P. Leno Fulmineert (13) - Ann Van Elsen

Voor alwie Ann Van Elsen een coole madam vindt : ge moogt ze hebben. Dit is zowat de meest sletterige BV die er bestaat !

Madam Van Elsen heeft een diploma economie, ja, maar dat betekent niks. Een masker voor leeghoofdigheid. Zie ook : Daisy Van Cauwenbergh, gediplomeerd burgerlijk ingenieur, maar verder zo achterlijk als euhm, het achterste van pakweg Patriciake van Ignace Crombé.

Onlangs was la Van Elsen te bewonderen op de Rode Loper. Het ging over een nostalgische '90's party in het Sportpaleis, waar een serie opgepompte one hit wonders à la 2 Fabiola en Dr Alban opdraafden en een resem zwaar uit de bol gaande BV's met doorkijkjurken uiteraard niet kon ontbreken. Voomalige Donna-coryfeeën type Ann Reymen en zo. Fout, fout, fout.

Op een bepaald moment staat Ann Van Elsen backstage met een zwarte, die vermoedelijk Dr. Alban is. Zegt Ann zonder verpinken "Ik hou wel van zwarten".

Ann heeft het ook even over de fameuze zomer van 1994, een "hete zomer", waar ze voor het eerst heeft ontdekt dat er jongens bestonden.

Ann heeft getoond waarom ze zo'n goede vriendin is van Tanja Dexters, en waarom ze met types als Olivier Deschacht aanpapt. Ze heeft duidelijk laten blijken welk vlees ze het liefst in de kuip heeft. Aan die slet gaan we dus niet veel woorden meer verspelen.

3 opmerkingen:

Barry81 zei

Lijkt me niet onlogisch dat Ann Van Elsen van zwarten houdt, gezien ze met Gunther Van Handenhoven getrouwd is. Ik denk dus dat het een (weliswaar platte, vettige) knipoog van harentwege was.

Koop zei

ik vind ze nog wel iets hebben, die Ann - er bestaan ergere (ex-)Missen

Shamrockske zei

volgens mij is Leno gefrustreerd omdat ze hem zowel links als rechts liet liggen.de