zondag 1 februari 2009

Federer still rules ! (3) - Finale Australian Open


Voor de Federer-haters en bashers heeft Hund i snor 1 boodschap : verlaat deze blog onmiddellijk en surf naar de blog van Bert Anciaux of die van Eric Van Rompuy. Zieligaards !

Federers tranen zijn in niets te vergelijken met die van "den bleiter". Federer heeft nog steeds de brandende ambitie om te winnen. Dat dit niet altijd meer lukt is pijnlijk. Tennis op dit niveau is eigenlijk geen sport meer maar Kunst. Winst en verlies zouden ze in deze titanenmatchen met Nadal ( zie ook Wimbledon 2008 ) eigenlijk moeten afschaffen.

Roger ondergaat de onverbiddelijke wetten van de sport : suprematie is niet eeuwig. Maar hij werd en wordt te vroeg afgeschreven. He'll strike back ! Sampras won zijn laatste Grand Slam op zijn 31ste, na 2 jaar zonder Grand Slam. Federer is nog altijd maar 27. De concurrentie wordt groter en groter, maar King Roger kan zich handhaven, getuige zijn simpele zege op de US Open van vorig jaar.

Hund i snor wil hierbij aanstippen dat Nadal respect verdient voor zijn sportieve houding en zijn stilaan ook buitenaards tennis. Maar wij supporteren nog steeds en meer dan ooit voor de Roger aka "den débardeur". En ja, Shamrockske, ook voor Nicole Vaidisova ...

3 opmerkingen:

Shamrockske zei

Berten kan misschien van tennis afschaffen als topsport. dan is het toch iets minder erg als uwen bleiter verliest...

Koop zei

't is nen huilebak, die Federer.

Een jeannet zoals we ze niet meer op de sportvelden zien sinds Sandy Martens met voetballen is gestopt.

Anoniem zei

Koop, jij vliegt in beton !

Don Peit