woensdag 4 februari 2009

P. Leno Fulmineert (5) - Exclusiviteitscontracten

In de reeks exclusiviteitscontracten : Tom Waes tekent exclusief bij deMENSEN. Wij walgen van exclusiviteitscontracten en nog meer van mensen die zo'n contracten afsluiten. Dit belooft wel dat je die persoon enkel en alleen op 1 zender zult kunnen aanschouwen, wat natuurlijk positief is als je niet of nooit op die zender afstemt.

Het soort personen dat een exclusiviteitscontract afsluit, is per definitie gearriveerd. Mensen die het op één of andere manier gemaakt hebben op TV, meestal one-trick-pony's, en die dan ronduit incashen op hun succes.

Zo zijn er bijvoorbeeld Stany Crets en Peter Van Den Begin, die nu exclusief bij Exqi zitten ( applaus ). We herinneren ons ook het exclusiviteitscontract van Goedele Liekens met VT4, wat uitmondde in een gigantisch BVC.

En nu dus Tom Waes. Het wordt gegarandeerd een succes voor deMENSEN, want volgens Raf Uten, creatief directeur, "is Tom veel meer dan een presentator. Hij heeft ervaring in zowat alle aspecten van het televisiemaken en bovendien is hij een fijne mens."

Zowat alle aspecten van het televisiemaken dus, behalve dan goede televisie maken ...

Nota : hierbij wensen wij te bevestigen dat P. Leno exclusief bij Hund i snor blijft !

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ben ik verkeerd als ik uit het slot van het bericht begrijp dat P. Leno een one-trick pony is die al een tijdje gearriveerd is...?

Shamrockske zei

die P.Leno/veldsalg is nog steeds niet bekomen dat hij ooit buiten gegooid was bij den humo.

volgens mij heeft hij ook een exclusiviteitscontract bij HP....

Charlatanneke dus.