woensdag 3 december 2008

Ontmasker de beschonkene met Nathalie Lubbe Bakker (1)

Vorige post maakte P. Leno gewag van het tragische lot van Sammy Trouvé.

Sammy was een meester in het ontmaskeren van charlatans. Maar het zwaard van Damocles hing boven zijn hoofd. Dat wist hij maar al te goed. Niet geheel onverwacht is hij in beton teruggevonden in Palermo.

Hund i snor is op zoek gegaan naar een vervanger, en die hebben we gevonden dank zij niemand minder dan Pieter De Crem.

Crembo heeft niet alleen flink de bloemetjes buitengezet in Café B in New York, maar een paar dagen later ook nog eens de barvrouw, de intussen in Vlaanderen wereldberoemde Nathalie Lubbe Bakker. Het verhaal is genoegzaam bekend.

Hund i snor zag in Nathalie de ideale vervanger voor Sammy Trouvé. Nathalie was onmiddellijk bereid om bij Hund i snor de enorme leemte op te vullen die Sammy had achtergelaten.

Binnenkort leest u het volledige relaas van de fratsen van Crembo in New York, meer specifiek de uren voor zijn beruchte bezoek aan Café B. Exclusief op Hund i snor !

2 opmerkingen:

Koop zei

Nathalie RULES natuurlijk, een lichtend voorbeeld voor ons, bloggers. Verder hoop ik dat in de nieuwe redactie van de Hund ook ruimte zal zijn voor muziek- en filmrecensenten, zodat ik weet wat de heer Leno en zijn kornuiten uitvreten en wat hun mening is over deze of gene film/cd/concert.

Welcome back, Hund!

Shamrockske zei

rules?

da kind is gewoon een ordinaire klikspaan, die 'haar' klanten schoffeert en haar baas/bedrijf in diskrediet brengt. Afvoeren die slet!!
WC Madame chez peit, dat mag ze worden.