zondag 7 december 2008

Hund i snor Awards 2008 (1) - Charlatan van het jaar

De concurrentie is moordend dit jaar in deze categorie.

Onze charlatanontmaskeraar Nathalie Lubbe Bakker heeft volgende 10 bedenkelijke sujetten genomineerd voor de Award van "Charlatan van het jaar".
U als Hund i snor-lezer mag uw keuze maken.

1. Ignace Crombé

Engerd hors categorie. Uberpatser uit Kortrijk met losse handjes, een spraakgebrek en een bedenkelijke smaak, scheidde dit jaar van zijn vrouw en timmerde zijn nieuwe vlam Patricia regelmatig in elkaar. Geconfronteerd met deze feiten gebaart hij van krommen haas

http://www.youtube.com/watch?v=xWEq0n0Chlo&feature=related




2. Peter Van Asbroeck

De would-be acteur-motard-kok-playboy met midlife crisis teistert nog steeds de TV-schermen, zelfs na zijn ontslag bij Thuis. Etaleert op geen enkel moment maar een greintje talent, behalve dan om zijn eigen carrière op alle mogelijke manieren in stand te houden.


3. Peter Van de Veire



Ergerlijke blaaskaak die zich de Vlaamse Jools Holland waant, en een soort turbo getunede versie van Bart Peeters neerzet, maar die qua talent nog niet tot de enkels komt van de meester uit Boechout.



4. Yves Leterme

Westvlaamse populist met de schijnheilige grijns die er niets van bakt, de hete communautaire aardappel doorschoof naar collega Kris Peeters en de bankencrisis aanwendde om zich te profileren als "redder der vaderlands". Meneer "Enerzijds-Anderzijds".



5. Pieter De Crem

Omhooggevallen nitwit die door Nathalie meesterlijk ontmaskerd werd als een van de trappen donderende, Strangersliedjes lallende etter. Heeft een voos kapsel. Eens ontmaskerd wees hij op het gevaar van blogs ! Fight the evil blogs, Crembo !


6. Noël Slangen

Meedogenloze zakkenvuller die bij de BAM alleen al meer dan 6 miljoen euro scheefsloeg voor "communicatieadviezen". Meester in het Wetstratees, spreekt immer over "wij hebben ons niets te verwijten in dit of dat dossier". Houdt immer zijn hoofd scheef. Streek tevens een riant salaris op om de VLD als algemeen directeur verder de dieperik in te boren. Koos uiteindelijk eieren voor zijn geld en focust zich nu weer fulltime op zijn corebusiness bij Groep C.



7. Patrick Dewael


De immer strak in het pak zittende en zonnebankbruine patser die zich altijd afvraagt of hij iets fout heeft gedaan maar immer tot de conclusie komt dat het altijd zijn medewerkers zijn geweest. Heeft een voos kapsel. Politiek nu wel "a lame duck".


8. George W Bush


De man die acht jaar Amerika naar de verdoemenis heeft geholpen, en nu ook de wereld in de financiële val heeft meegetrokken, mag fier zijn op zijn palmares. Net als Patrick Dewael een lame duck; hij mag zich binnenkort terugtrekken op zijn ranch.


9. Richard Fuld

Ex-CEO van het failliete Lehmann Brothers, exponent van de graaicultuur van topmanagers en president van de "rogue gallery". Verdiende op 5 jaar tijd een slordige 400 miljoen dollar om Lehmann Brothers naar het failliet te leiden. Gebaart op zijn proces van krommen haas.
Heeft in Belgie een klein broertje in de persoon van de onnozele omhooggevallen Maurice Lippens, die zo onnozel is dat hij zelfs geen aparte nominatie verdient. Beiden hebben gemeen dat ze een toek op hun bakkes gekregen hebben.

10. S. uit Lovendegem
Toch 1 vrouw in deze lijst, om de feministes te plezieren. Het verhaal van deze 31-jarige malafide draagmoeder is pure horror. Dit kreng verdient zelfs geen foto op Hund i snor.

Vielen net buiten de top 10 : Jean-Marie Dedecker, Karl Vannieuwkerke, Tom Waes, Stany Crets, Silvio Berlusconi en de 1.000.000 kerstmarktgangers in Vlaanderen.

3 opmerkingen:

Shamrockske zei

Holger Rulez !

Anoniem zei

Die Hund i Snor Awards gaan het Gala van de Gouden Uil nog naar de kroon steken als grootste non-event van Vlaanderen!

Koop zei

en ik die dacht dat er minder posts gingen komen op de herrezen Hund blog??
Amaai, paar dagen ziek geweest en ik kan alweer wat posts doorwerken. Leuke lijst dit, maar waarom Tom Waes als bijna-genomineerde?

Mijn stem gaat naar de gezamenlijke, tegen 300 km/u uit hun nek lullende ploeg presentatoren van Radio Donna - blij dat we daar binnenkort vanaf zijn!